Laatste dag in Bohol :-((
18 apr. 2012
🇵🇭
vanuit Filipijnen
Hallo lieve mensen, wat een dag wat een dag!
Oké we zouden het niet laat maken hihihihi we sliepen na een gezellige avond pas om 01:00 uur en we moesten om 04:00 uur uit bed om naar de dolfijnen te kijken hihihihi
Woensdag 18 april om 04:00 uur op en waren fris & fruitig om naar de dolfijnen yeaaaaaah, zijn zo benieuwd! De privé-boot was netjes op tijd en we konden zo aan boord, geweldig! Na een half uurtje gevaren te hebben met meerdere boten, die ook gehuurd waren om dolfijnen te kijken, zagen we echt dolfijnen, waaaauw wat een gevoel en wat was het mooi om ze te zien, ik had gefilmd maar je hoort alleen maar waaaauw oooooh mijn god ooooh hihihihihi! Het is gewoon echt onbeschrijfelijk, wat je voelt als je ze ziet zwemmen naast de boot en dan zie je alle boten dezelfde richtingen opgaan, geweldig om dat te zien! Ja, het was en is een geweldige ervaring om dat mee te mogen maken! Daarna vaarden we door naar een kleine eiland Balicasac en daar gingen we verse gamba's en vis eten op de bbq, heerlijk was dat! Daarna terug naar Bohol en hebben we op een beach-resort, waar je voor 350 peso pp das ongeveer 5 euro moest betalen, maar er zatten 2 drankjes pp, wat je maar wilde drinken erbij inbegrepen! Dus Rob en ik namen verse kokos shake met rum erin, waaaauw wat was dat lekker! Voor dat geld konden we ook gebruik maken van het zwembad en bedjes en natuurlijk genieten van de zee.... Nou is dat wat! Na wat lekker in de zon gelegen te hebben en gezwommen, zowel in het zwembad als in de zee en heerlijke fruitsalade op, zijn we daarna nog naar de massage-salon, waar we de eerste dag van Bohol geweest waren! Nu zitten we aan de Tanduay-ice ( das net als een breezer ) en Martin heeft als hapje erbij, verse garnalen en stokbrood gemaakt mmmmh en nu is hij aan het koken voor ons, ben echt benieuwd! Gisteren was het stukjes biefstuk met groente in rode wijn en het was geweldig.... Maar na leuke momenten, heb je ook niet leuke momenten, want het is onze laatste dag hier op Bohol en bij Martin :-((
Morgen vertrekken we om 11:20 weer terug naar Cebu en Martin reist ook mee, want hij heeft daar een afspraak met een vriend en dan is het afscheid nemen van hem in Cebu! Maar gelukkig zien we hem hopelijk weer snel terug of hier op de Philippijnen of in zijn land Zwitserland.... Want hij is echt een schat van een man en heeft ons zo goed verzorgd en overal heen gebracht, zonder dat hij iets terug wilt! Ook al moesten we met hem in het Engels communiceren, hadden we toch de grootste lol en het klikte goed gelukkig goed met elkaar! Dus mensen, dit is het einde ( maar niet voor het laatst ) van onze kort verblijf in het mooie Bohol!
Een zonnige groet en op naar Cebu.....
18 apr. 2012, 14:52
Wat een geweldige dag om jullie bezoek aan Bohol mee af te sluiten, onvergetelijk. We reizen mee Cebu.
Groetjes xxxxxxxxxxxxxx
18 apr. 2012, 15:14
heerlijk allemaal! op naar de volgende geniet bestemming! en jullie weten he...geen afscheid maar tot gauw!
19 apr. 2012, 20:05
Wat een geweldig foto s allemaal en wat hebben jullie een waanzinnige vakantie zeg. Op naar Cebu. xxxxx
20 apr. 2012, 05:00
Bedankt weer.... Jullie zijn echt top! Xxxx
21 apr. 2012, 08:08
Wat een verhalen joh, echt super. Ook de foto's zijn geweldig. Er is zoveel moois daar, prachtige heldere wateren, stranden.It looks like paradise.
Ik zeg:
Op naar het volgende avontuur
XXX
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}