Hallo lieve mensen, daar zijn we weer!
Donderdag 19 april waren we rond 2 uur terug in ons hotel, we waren best wel moe van onze reis vanuit Bohol, dus eventjes een siësta gehouden! 's Avonds even naar onze vaste tentje de Cobra Bar om Gerry te groeten en Martin Habensaat zou ook met een vriend even langskomen, gezellig! We zouden het niet te laat maken ( zoals altijd ), maar Gerry had een nieuwe vriendin Divine gevonden en die zou met een neef Victor langskomen, dus hebben we met z'n vijven gekaraokt en even later kwam Martin met z'n vriend en hebben we even de hele tent op zijn kop gezet wahahahaha dus met andere woorden het was weer gezellig en top!
Vrijdag 20 april hebben wij een chill-dag gehouden, lekker uitgeslapen, lekker gewinkeld, heerlijke Sushi gegeten en om 22:00 een massage genomen wahahaha, moet ook kunnen!
Zaterdag 21 april ' s avonds naar de Cobra bar geweest, want Bruce Conté en zijn band speelde weer en daarna gingen we met de manager Gerry en z'n vriendin Divine en neef Victor en alle personeel om 01:30 naar J.ave Superclub ( waar we vorige week ook waren ) het was gezellig en weer goede dj's met goeie muziek!
Zondag 22 april heerlijk uitgeslapen en toen kwam de manager van de Cobra bar Gerry, gezellig langs bij ons in het hotel, hij wilde samen met z'n vriendin Divine graag met ons mee naar de Mantayupan Falls en later naar Moalboal naar het strand, dat vonden wij een heel goed plan, want Gerry is een Amerikaan, maar woont al 2 jaar in Cebu, dus wist hij een paar mooie plaatsen in Cebu, das handig! Dus hij regelde een privé taxi voor morgen en we zouden om 07:00 uur opgehaald worden, dus vandaag vroeg slapen! We hebben alleen een massage genomen en daarna vroeg naar bed ( alleen het is iets later geworden, maar Marja Coolen weet waarom!!! ) wahahaha
Maandag 23 April ging om 5:30 de wekker en hup uit bed.... En om 07:00 stond Gerry en z'n vriendin Divine en de taxi klaar en op naar de waterval en daarna naar het strand, onderweg hebben we gebraden kippetjes en rijst gekocht om daar gezellig te eten! We moesten eerst hoog in de bergen rijden, schitterend was dat! Aangekomen bij de Mantayupan Falls en waaaaaauw wat een mooie watervallen er waren eerst drie en daarna stukje verder een hele grote, we hebben heerlijk gezwommen en gegeten en na 2 uur gingen we gezellig naar het strand in Moalboal, we reden eerst verkeerd, maar we hadden allemaal lol in de taxi en uiteindelijk vonden we alle soorten beach-resorts! We hadden een bamboe-huisje gehuurd, waar je lekker kan chillen op het strand.... Na wat gezwommen en gegeten te hebben, begon het keihard te regen en te onweren, maar het was een mooi gezicht vanuit het huisje, tussendoor nog gezwommen, dus ons dag kon niet meer stuk! We zijn weer een ervaring rijker en weer nieuwe vrienden erbij gekregen, want het was super gezellig met Gerry en z'n vriendin Divine en we hebben nieuwe plaatsen van Cebu gezien en ontdekt, geweldig.... :-))
We waren om 18:30 in het hotel, heerlijk gedoucht en lekker gegeten en nu even langs de massage-salon hihihihihi even ontspannen en relaxen! Dus wij zeggen weer, tot gauw en op naar een nieuwe belevenis!
Maar het is ook weer aftellen voor ons hier in Cebu en een hele nieuwe belevenis als we vrijdag 27 april weer terug gaan naar Manila, want wij gaan voor het eerst niet vliegend naar Manila, maar met een cruise-schip varen we langs eilanden en de reis duurt ongeveer 24 uur! Dus wij kunnen niet wachten om ook die ervaring mee te maken! Dus dit wordt de kers op alle mooie belevenissen van onze vakantie op de Philippijnen!
Een zonnige groet van ons :-))
Marja en Michael
23 apr. 2012, 18:32
Klinkt alsof jullie het in Cebu ook heel erg naar jullie zin hebben. xxxxxx
susan , henk en de kids
23 apr. 2012, 19:32
wat een heerlijk leven, geniet nog maar heel goed de komende dagen, ik kijk eerlijk gezegd er wel weer naar uit om jullie weer in levende lijve te zien. love you.xxxxxxxxxxxxxxxx
24 apr. 2012, 19:48
Echt hè het leven is ook heerlijk hier, maar missen jullie ook allemaal, dus nog even en dan zijn wij weer terug in NL! En dan duurt onze heimwee naar de Philippijnen altijd een paar weken en dan draaien we weer op volle toeren in NL.... ;-)) bedankt iedereen voor jullie lieve & kijk plezier op onze site xxxx
Marja en Michael
25 apr. 2012, 07:06
Voorlopig hebben jullie nog een kleine week.....enne neem een beetje zon mee. Dat kunnen we hier wel gebruiken. xxxxx
Hans en Yvonne
25 apr. 2012, 10:21
Wat hebben jullie ons laten genieten van jullie mooie vakantie.
We weten nu wat meer van het mooie land Philippijnen.
De foto's waren echt heel mooi.
Geniet er nog maar even de komende dagen van.
Liefs xxxxxxxx
Ma Pa en Chenelva
25 apr. 2012, 13:46
Wat een vakantie: Bohol was geweldig en mooi maar Cebu is toch ook zeker de moeite waard weer mooie foto`s en jullie beleven van alles, geweldig.
love you xxxxxxxxxxxxxxxxx.
Sandra en Perry
25 apr. 2012, 21:20
Hai Linda en Rob,
Wat hebben jullie een geweldige vakantie zeg en wat een leuke verhalen schrijven jullie ik krijg echt het gevoel dat ik er ook heen moet..veel plezier nog de komende dagen. XX
26 apr. 2012, 18:01
Bedankt pa & ma & Chenel..... Tot gauw xxxx
26 apr. 2012, 18:02
Bedankt Sandra & Perry, vinden het zo leuk jullie reactie, geweldig gewoon! Bedankt ;-))