Linda-Rob.reismee.nl

Welkom op ons Reislog!

Hallo en welkom opons reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdensonze reis naar de Filippijnen. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waarwij onsbevinden en waarwe zijngeweest! Meer informatie over ons zelf en de reis diewij gaan maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan vooronze mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Wezien je graag terug oponze reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je metons meereist!

Linda en Rob

Yvonne en Hans

We vinden het heel leuk om samen met jullie mee te reizen.

Groetjes en liefsXXX

Linda & Rob

Bedankt xxx

A.Harreman

Natuurlijk reis ik met jullie mee,want het komt mij bekend voor.Ik vind het een heel goed en leuk idee.

A.Harreman

Ik vind het een mooie site,en het gebied komt mij bekend voor.

Pieta en Leo

Natuurlijk gaan we jullie reis volgen en hopen dat al jullie
verwachtingen uit zullen komen.

Linda en Rob

Bedankt voor alle reacties tot nu toe, wij kunnen ook echt niet wachten tot het zover is...
Nog 20 dagen......

willem en karin

hee,wat leuk zeg! en wat een nu al mooie site!
natuurlijk reizen wij mee! al die fotoos die ik nu al heb gezien...het is er prachtig!
hebben wij tenminste ook het idee dat we mee op vakantie zijn...of er moet nog een plekje in de koffer over zijn...hihi
alvast nog heeel veel plezier met alle voorpret!
xxx

Linda

Aaaaah, Bedankt Willem & Karin! Toppie, dat jullie ook met ons wilt mee reizen..... Heel veel lees plezier! ;-)) xxx ( heb nog wel een kleine koffertje over, pas je daarin hihihihi )

Willem en Karin

wil ik zekers wel proberen! is de moeite dubbel en dwars waard!!!

lieve nicht en robbie,

heerlijk om jullie te gaan volgen , ik geniet van de momenten die jullie smaen gaan beleven, als er twee zijn die het verdienen zijn julliehet wel, natuurlijk ga ik jullie wel missen maar met de zomer op komst gaan we vast weer heel veel samen zijn.
heel veel liefs susanne en henk en de kids

Henk

Snik snik ik mis jullie nu al xxx

Linda

We snikken met je mee :-((

Johan verschoor

Ik wil ook wel meereizen, desnoods in je koffer en daarna in de Filipijnen ..... In een andere koffer duiken met een leuke Filippijnse (niet door vertellen hè).
Nou even serieus, wij wensen jullie een onvergetelijk vakantie en ben zeer geïnteresseerd in wat jullIe ons te vertellen hebben en jullie foto's uiteraard. Gr. Johan,Marga en de kids.